Протягом вихідних на Буковині виникло 4 пожежі, на одній з яких травмувався чоловік

За останні вихідні в Чернівецькій області виникло 4 пожежі, під час однієї з яких був травмований чоловік. Так, 19 грудня у селі Витилівка Кіцманського району пожежа сталася в автомобілі «Toyota». Як з’ясувалося, водій автомобіля, чоловік 1953 року народження, не впорався з керуванням та з’їхав з дороги, через що сталося зіткнення легковика з деревом. Це призвело до загорання в салоні автомобіля. Небезпеку помітили люди, які проїжджали по дорозі. Вони витягнули чоловіка, який встиг отримати опіки обличчя і голови, а також викликали медиків та рятувальників. Оскільки полум’я не встигло поширитися на значну площу, людям вдалося самотужки ліквідувати пожежу до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Вогнем пошкоджено обшивку салону автомобіля. Травмованого водія автомобіля було госпіталізовано до Кіцманської центральної районної лікарні.
20 грудня у селі Червона Діброва Глибоцького району виникла пожежа в господарській будівлі. Загорання виникло на горищі будівлі. Пожежно-рятувальний підрозділ смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Валя Кузьмина та Тарашани були направлені на місце події. Складність пожежі полягала в тому, що перекриття будівлі було дерев’яним, а всередині споруди зберігалося сіно. Через це полум’я швидко поширювалося по будівлі та охопило площу 50 кв.м.. Рятувальники ліквідували пожежу, не допустивши розповсюдження вогню по всій будівлі, що дозволило врятувати її від знищення. Вогнем знищено частково покриття споруди, 0,8 тонн сіна.
Також 20 грудня пожежа виникла в Чернівцях по вул. Кармелюка. Загорання виникло в приміщенні гаражу на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС, які виїжджали за місцем виклику, ліквідували пожежу, запобігши поширенню полум’я на значну площу. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, закопчено стіни приміщення гаражу.
Ще одна пожежа сталася в місті Сторожинець по вул. О. Кобилянської, де горіла новорічна ялинка. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло близько півночі 20 грудня. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець оперативно ліквідував пожежу.
Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися на території Чернівецької області за останні вихідні, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 2 будівель. Загиблих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata