Засідання сесії Чернівецької обласної ради розпочалося мітингом

Засідання сесії Чернівецької обласної ради розпочалося мітингомПід стінами ОДА громада вимагає відставки голів комісій

Розпочалося засідання сесії Чернівецької обласної ради, на якому планується розгляд питання про обласний бюджет. Так депутати планують розглянути питання про затвердження Обласної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення “Турбота” на 2016-2018 роки, про внесення змін до Комплексної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції (учасників бойових дій) та членів їх сімей на 2015-2016 роки. Про затвердження Комплексної програми Трансплантологія у 2015 — 2018 роках. Про затвердження Регіональної програми підтримки та розвитку комунального підприємства.

Незадовго до початку засідання під стінами ОДА зібралися учасники АТО, активісти та представники молодіжних організацій. Вони пікетують проти колишніх регіоналів, які наразі є у складі діючих комісій ради. Найбільше громаду непокоїть Аурел Рошка – голова комісії, яка займається питаннями АТО та медицини.
За словами пікетувальників-бійців АТО, з ними цю кандидатуру ніхто не погоджував. Аурел Рошка потрапив в обласну раду за квотою партії “Наш край”.

peredplata