У Чернівецькій області добудують пункти пропуску та покращать прикордонну інфраструктуру

Відповідний проект зареєстрував у Верховній раді народний депутат з Буковини Максим Бурбак. Ось, що він пише на сторінці \”Facebook\”:

І про нашу Чернівецьку область не забули. Треба добудувати пункти пропуску та покращити прикордонну інфраструктуру. Нагадую , що до міжнародного пункту пропуску \”Дяківці\” прокладено лише гравійну дорогу. Область може самотужки цю дорогу збудувати за рахунок надходжень від запровадженого урядом експерименту.

Понад 130 млн гривень закумульовано на рахунках в казначействі від перевиконання митницею планових надходжень. Тепер головне – знайти підтримку депутатів Верховної Ради та направити ці кошти на вкрай потрібні проекти.

Відповідний проект зареєстрував і його вже було обговорено в сесійній залі. Прикро , що не всі депутати підтримали дану ініціативу, серед них і чернівецькі. Спікер Володимир Гройсман запропонував створити робочу групу для напрацювання проекту, який підтримає сесійна зала.

Я впевнений , що ближчим часом ми це питання вирішемо. А зараз треба терміново готувати проектно-кошторисну документацію.

peredplata