Чернівчани проти закриття автостанції на Фастівській

Чернівчани проти закриття автостанції на ФастівськійЧергова електронна петиція на сайті міської ради набрала 268 підписів.

Автор петиції називає рішення міськради щодо закриття автостанції №2 по вул. Фастівській, 33б (кемпінг), \”необдуманим\” і пише про те, що це може призвести до незручностей та подорожчання проїзду.

Однак, не зважаючи на те, що дана петиція набрала і досить швидко необхідну кількість підписів, думки мешканців міста щодо закриття автостанції все ж розходяться, що видно із коментарів під текстом даної петиції. Дехто підтримує автора звернення, а інші вважають її цілковитою дурницею, оскільки за їх словами, вартість суми за проїзд залежить від перевізника, а не від вокзалу.

\”Зробили новий гарний вокзал, і знов людям все не до вподоби\” – пишуть вони, маючи на увазі нову автостанцію \”Вест Буковина\”.

Згідно із правилами розгляду електронних звернень, відповідь про результат розгляду електронних звернень буде надано в 10-денний термін з моменту набрання потрібної кількості підписів.

peredplata