Оновленням водних мереж у Чернівцях займатимуться німецькі фахівці

Оновленням водних мереж у Чернівцях займатимуться німецькі фахівціВерховна рада України ратифікувала відповідну Угоду про співробітництво

Як повідомляють у прес-службі Чернівецької міської ради, Верховна рада України сьогодні, 27 січня, на черговому пленарному засіданні прийняла Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 року) Муніципальна програма захисту клімату ІІ (проект “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1″). Даний законопроект підтримали 243 народних депутати.

Довідково: Проект реконструкції муніципального водного господарства Чернівців та окремих прилеглих районів Чернівецької області розроблено міською владою та МКП «Чернівціводоканал» із залученням досвідченого міжнародного консультанта та за фінансової підтримки спеціального фонду Уряду Німеччини. Проект модернізації водопостачання Чернівців – один із перших проектів, які реалізуються в Україні у рамках Муніципальної програми захисту клімату українсько-німецького міжурядового Фінансового співробітництва.

Згідно з програмою розвитку \”Чернівціводоканалу\” загальне фінансування становитиме 17 мільйонів євро. Для підприємства – це вливання значних коштів у технологічні процеси, що дозволять скоротити втрати води, та запровадити енергоощадні технології.

peredplata