За драбину чоловіка забили до смерті

23 грудня о 14 год. 45 хв. до чергової частини Кіцманського РВ УМВС України в Чернівецькій області на телефон спецлінії «102» надійшло повідомлення від 30-річного жителя селища міського типу Лужани Кіцманського району про те, що в Лужанах по вул. Черемшини знайдено труп.

Виїздом слідчо-оперативної групи УМВС та РВ встановлено, що по вул. Черемшини в напрямку річки Прут в нежилому сторожовому приміщенні, яке належить одному з комунальних підприємств, виявлено труп 42-річного місцевого жителя.

В ході проведення огляду трупа на місці події, на тілі було виявлено ссадини на голові. В подальшому судово-медичними експертами було встановлено, що на тілі потерпілого наявні тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, з забоєм речовини головного мозку, які стали причиною смерті. Як з’ясували правоохоронці того дня потерпілий разом з трьома знайомими розпивали спиртні напої в сторожевій будці, коли один з них пригадав жертві, що той колись вкрав в нього драбину. Компанія на підпитку підтримала ображеного колегу та об’єднавшись вони почали лупцювати чоловіка. Побивши «злодія» і залишивши його на одинці вони далі пішли святкувати.

Співробітники карного розшуку УМВС спільно з сектором карного розшуку та дільничними Кіцманського райвідділу за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого встановили та затримали 38-річного, 23-річного та 29-річного місцевих жителів. Усі не працюючі, раніше до кримінальної відповідальності не притягувались. Затримані у скоєному зізнались повністю. Усіх в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України поміщено в ізолятор тимчасового тримання Кіцманського райвідділу міліції. По даному факту слідчим відділенням Кіцманського РВ УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, повідомляє Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata