Безкоштовна юридична консультація для всіх бажаючих

Вже понад місяць у Чернівцях в офісі політичної партії \”Об`єднання \”Самопоміч\” функціонує безкоштовна юридична консультація, де кваліфікований юрист надає безкоштовні консультації для всіх бажаючих.

Безкоштовна юридична консультація для всіх бажаючих

Протягом цього часу, за безкоштовною юридичною допомогою звернулося понад 100 осіб.

Щодня, за юридичною консультацією, звертаються громадяни Чернівців та Чернівецької області. Неодноразово кваліфікований юрист надавав допомогу і внутрішньо переміщеним особам (переселенцям) – громадянам, постраждалим внаслідок бойових дій в Донецькій та Луганській областях, а також – біженцям з окупованого Криму.

Більшість запитів, зареєстрованих у приймальні \”Об`єднання \”Самопоміч\”, стосуються підготовки звернень і скарг, а також – допомога у складанні позовних заяв.
Варто зазначити, що за безкоштовною консультацією звертаються люди з житлово-комунальних, трудових та господарських питань, а також – з питань спадкового, сімейного та земельного права. Якісно надаються консультації і з питань соціального забезпечення, призначення й перерахунку пенсій, субсидій.

Безкоштовна юридична консультація при політичній партії \”Об`єднання \”Самопоміч\” сформувала серед населення міста і області вже достатньо великий авторитет і попит.

Кількість звернень, зареєстрованих в офісі політичної партії \”Об`єднання \”Самопоміч\” постійно зростає.

Юридична консультація при політичній партії \”Об`єднання \”Самопоміч\” надає безкоштовні консультації з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00 години.
Адреса: м.Чернівці, вул.Руська,26

peredplata