Буковинські пауерліфтери повернулись додому із Чемпіонату України з перемогою та особистими рекордами!

З 6 по 18 лютого в м. Коломия проводився Чемпіонат України з пауерліфтингу та жиму лежачи. Буковинські спортсмени встигли поповнити свої скарбнички аж на 6 золотих медалей, а також привезли додому чимало нагород за 2 та 3 місця! Зокрема переможцями змагань, що отримали золото – стали Дерів Богдан, МС, призер всеукраїнських змагань, Долгий Едгар, МС, призер всеукраїнських змагань, 2 золотих медалі, Кініщук Ростислав, призер всеукраїнських змагань, Боднар Віктор, МС

Приємним є те, що Кініщук Ростислав, вихованець заслужених тренерів України Ясенецького Ігоря та Ясенецької Наталії виборов золоту нагороду, і на початку квітня прийме участь у Чемпіонаті Світу, що відбудеться в м. Родбі, що в Данії. Основною проблемою для цієї поїздки являється брак фінансів, та з допомогою небайдужих людей це питання вирішиться. Ще одна приємна новина – спортсмен ФПЧО Боднар Віктор здобув золото в важкій боротьбі з особистим рекордом 220 кг! В даній категорії виступало ще 10 титулованих спортсменів! Боротьба була досить запеклою, та Віктор здобув перемогу! До рекорду України йому не вистачило 6,5 кг! Бажаємо, щоб на наступних змаганнях він таки встановив новий рекорд України!

Срібло та бронзу вибороли Литвинюк Тетяна, Монастирський Юрій, Ревак Олексій, Волощук Сергій, виконав нормативи МС (тренери – Ясинецький Ігор та Ясинецька Наталія) Московчук Михайло, виконав МС, (тренер – Циба Юій). Осипова Катерина, Дем’ян Зіна.

Крім того під час змагань Сергій Качмарський, президент ФПЧО, мав особисту зустріч з президентом Національної федерації пауерліфтингу України Сіражутдіном Базаєвим, під час якої вони обговорили подальші плани діяльності ФПЧО на 2016 рік. Пан Базаєв запропонував провести в Чернівцях Чемпіонат України з пауерліфтингу. Це було б значною подією для мешканців нашого міста та підняттям його рейтингу серед інших міст України, адже такі події завжди освітлюються в засобах масової інформації та багатьох телеканалах.

Отож велика подяка висловлюється тренерам за наполегливу працю та гарний результат на змаганнях Крушельницькому В., Цибі Ю., Ясенецькій Н., та Ясенецькому І., Найді О., Чурікову Ю., Середі В., (за організаційну роботу) Макаренку Д., (начальнику управління по фізичній культурі та спорту), Вітовському Б., (начальник управління молоді та спорту).

Основною проблемою, як завжди, являється знову ж таки брак коштів, тому буде підготований проект, який буде переданим на розгляд депутатам міської Ради та меру Чернівців Каспруку О.

На останок особиста подяка за матеріальну підтримку Роберту Кочак, власнику ресторану «Кент», та депутату міської Ради Ромео Скрипі. Цим людям не байдужий розвиток спорту в нашому місті.

Крім цього лідер обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Сергій Качмарський запевняє, що він в свою чергу завжди підтримує та буде підтримувати здоровий спосіб життя в Чернівцях.

peredplata