На черговій сесії чернівецькі депутати вирішуватимуть, куди витратити залишок міського бюджету за минулий рік

Торік місто не використало близько 190 мільйонів гривень

Наступне засідання депутатів Чернівецької міської ради планують провести 31 березня. На ньому депутатам пропонуватиметься розподілити залишки коштів міського бюджету. Ознайомитися з проектом відповідного рішення може кожен бажаючий – його розміщено на сайті ЧМР в розділі \”Документи\”.

В загальному, левову частку залишених коштів планують спрямувати на капітальні видатки. Тобто, в першу чергу завершити те, що вже розпочато. Зокрема, за ці гроші планується врешті довести до ладу вулицю Богдана Хмельницького та інші стратегічні об\’єкти міста, понад 22 мільйони буде витрачено на ремонт доріг та міжбудинкових проїздів тощо.

Також за рахунок зекономлених коштів в міській раді планують відремонтувати їдальні та спортзали в школах та дитсадках міста, здійснити поточний ремонт приміщень закладів культури та бібліотек.

Окремі кошти передбачено витратити на виконання звернень учасників АТО (13,9 мільйонів) та електронних петицій. На фінансування проектів та ініцатив чернівчан (т.зв. \”бюджет участі\”) планується витратити 2,5 мільйона гривень.

peredplata