Чернівчанин сплатив 26,5 тисяч гривень за скоєння ДТП при керуванні у нетверезому стані

За втручання Чернівецької місцевої прокуратури Садгірським районним судом зобов’язано правопорушника повернути до бюджету Чернівецької області більше 25 тисяч гривень.

Так, мешканця міста Чернівці гр. М. визнано винним у тому, що він керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила безпеки дорожнього руху та допустив наїзд на електроопору, в результаті чого пасажиру вказаного автомобіля були заподіяні тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

У зв’язку із отриманими ушкодженнями потерпіла гр. В змушена була звернутися за медичною допомогою до ОКУ «Лікарня швидкої медичної допомоги».

Чернівецька місцева прокуратура, з метою відшкодування коштів, витрачених закладом охорони здоров’я на стаціонарне лікування потерпілої гр. В. в сумі 26492 грн., звернулася з позовом до суд.

За результатами розгляду вказаного позову Садгірський районний суд міста Чернівці прийняв рішення, яким зобов’язав гр. М. перерахувати зазначену суму коштів на рахунок Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної ради.
М. Долотко,
керівник Чернівецької місцевої прокуратури
старший радник юстиції

peredplata