У Чернівцях найталановитішим випускникам шкіл запропонують унікальну можливість навчання

11 березня у Чернівцях Українська Академія Лідерства шукатиме найкращих випускників середніх шкіл, щоб запропонувати їм безкоштовне навчання унікального формату.

В Україні з лютого триває рекрутингова компанія лідерської програми «Українська академія лідерства», за час якої ми вже відвідали 55 шкіл та презентували академію для 2500 випускників у 7 областях України! Академія продовжуємо шукати найталановитіших, цього разу у Чернівцях!

«Згідно з статистикою, 70% випускників вищих навчальних закладів не працюють за спеціальністю. Ми хочемо зламати цю тенденцію та дати можливість студентам зупинитиcь, взяти рік перерви та спробувати себе у різних сферах, щоб зрозуміти, чи дійсно вони на правильному шляху. Навчання в академії триває 10 місяців 24 години на добу, 7 днів на тиждень та включає академічну, спортивну, волонтерську та мандрівну програми» – зазначають організатори.
В академії викладають найкращі викладачі України, а предмети академії спрямовані на формування української ідентичності та свідомості. До прикладу курс Ярослава Грицака «Історія без дат», Максима Яковлєва «Культура мислення», Михайла Колісника «Персональні фінанси» тощо. У вересні Українська академія лідерства відкриється у Миколаєві, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Києві та Чигирині. Навчання в академії є безкоштовним та відбувається в рамках програми лідерства, залучення інвестицій та розвитку, що впроваджується в Україні фондом Western NIS Enterprise Fund.

Щоб потрапити до академії, потрібно мати 16-19 років та пройти конкурсний відбір попередньо заповнивши анкету http://goo.gl/forms/nL5W6Y57jM, або ж в часі презентації у Чернівцях звязатись телефоном з представником УАЛ для подальшої координації дій 0673525394.

peredplata