Олексій Каспрук: \”Заяви окремих депутатів не відповідають дійсності і вводять в оману громаду\”

Міський голова Олексій Каспрук у період з 1 лютого до 24 березня був 10 днів на лікарняному у зв’язку з необхідністю проходження лікування в умовах стаціонару, 4 дні у відрядженні в польському місті – побратимі Коніні на чолі офіційної делегації, де велися перемовини з потенційними інвесторами, вивчався досвід модернізації системи водопостачання, можливість його застосування у Чернівцях, а також практика впровадження бюджету участі.

4-6 березня, два дні з яких є вихідними, Олексій Каспрук був у відпустці, під час якої відвідав місто Тімішоару, разом з представниками Союзу українців Румунії взяв участь у відкритті пам’ятника Тарасу Шевченку в м.Лугож. Під час цього неофіційного візиту з румунськими партнерами було обговорено низку заходів, спрямованих на активізацію культурного співробітництва, проведення спільних культурно-мистецьких, освітянських та туристичних акцій.

«Заява одного із депутатів міської ради про те, що за останній місяць міський голова був на роботі 4 дні не відповідає дійсності і спрямована на введення громади в оману та дискредитацію керівника міста. Вважаю, що депутат повинен дотримуватися вимог Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», який зобов’язує депутата не використовувати в публічних виступах недостовірні або неперевірені відомості стосовно органів місцевого самоврядування, їх керівників та посадових осіб. Змушений принести вибачення чернівчанам за таку недостойну поведінку одного з депутатів міської ради. Сподіваюся, що він сам і його колеги депутати зроблять належні висновки та будуть у своїй діяльності керуватися законом і загальновизнаними принципами порядності, честі та гідності», – прокоментував ситуацію Олексій Каспрук.

Прес-служба міської ради

peredplata