Завтра розпочнеться чергова сесія Чернівецької міської ради

Завтра розпочнеться чергова сесія Чернівецької міської радиНа засіданні депутати розглядатимуть електронні петиції чернівчан, приймуть рішення щодо заборони вивісок із використанням слова \”Росія\”, а також вирішуватимуть низку важливих питань.

Сесія розпочнеться завтра о 10.00. Як повідомляють у прес-службі Чернівецької міської ради, на розгляд засідання виноситься 38 питань.

Серед них, зокрема, такі:

– Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2015 рік.

– Про розгляд електронної петиції Шевчука А.Г. щодо придбання міською радою вантажопасажирського автомобіля та пожертвування його громадській організації людей з інвалідністю «Безбар’єрне місто».

– Про розгляд електронної петиції № 174 щодо посилення фінансової підтримки футбольно – спортивного клубу «Буковина».

– Про структуру, загальну чисельність виконавчих органів Чернівецької міської ради.

– Про утворення виконавчого комітету Чернівецької міської ради VIІ скликання та затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

– Про залучення власників та користувачів будинків в межах Центрального історичного ареалу м.Чернівців до збереження та утримання цих будинків.

– Про заборону використання вивісок із використанням слова «Росія».

– а також низка земельних, господарських та інших питань.

На чергову сесію міської ради VІІ скликання запрошено: заступників міського голови, секретаря виконавчого комітету міської ради, членів виконавчого комітету, керівників окремих виконавчих органів міської ради, прокурора Чернівецької місцевої прокуратури, начальника Чернівецького відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області, начальників: державної податкової інспекції в м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області, державної фінансової інспекції в Чернівецькій області, управління Державної казначейської служби у м. Чернівцях Чернівецької області, управління Держземагентства у м.Чернівцях, Чернівецького міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області, голову міської ради ветеранів війни, праці і збройних сил, депутатів Верховної Ради України, обраних від м. Чернівців, депутатів Чернівецької обласної ради, обраних від м. Чернівців, голову облпрофради, представників засобів масової інформації, спостерігачів спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з питань безпеки та співробітництва в Європі.

peredplata