Майже 100 мільйонів гривень додаткових податкових надходжень забезпечено буковинськими платниками впродовж першого кварталу

У фіскальній службі Буковини поінформували, що за перший квартал 2016 року забезпечено збір платежів до Зведеного бюджету в сумі понад 620 мільйонів гривень, що складає 119,0 відсотків планового завдання. Це майже на 193,5 мільйона гривень більше ніж за аналогічний період минулого року.

До державного бюджету за цей період платники Чернівецької області сплатили 254,8 мільйонів гривень платежів, що склало 107,5 відсотків. У порівнянні з відповідним періодом 2015 року обсяг збору зріс майже на 77,4 мільйони гривень.

До місцевих бюджетів зібрано понад 365,5 мільйонів гривень, що на 81,3 мільйона гривень більше ніж за 3 місяці минулого року. При цьому розрахункову базу виконано на 128,6 відсотків, приріст сплати податків у порівнянні з минулим роком склав 46,5 відсотки.

Коментуючи результати роботи органів фіскальної служби Буковини за 3 місяці поточного року в.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області відзначив, що серед пріоритетних завдань роботи відомства це залучення додаткових фінансових резервів шляхом детінізації бізнесу та легалізації заробітної плати.

peredplata