У Чернівцях шахраї знову видають себе за податківців

Чернівецька ОДПІ повідомляє, що у Чернівцях знову активізувалися телефонні шахраї, які цього разу видають себе за першого заступника начальника Чернівецької ОДПІ Вадима Комова та пропонують за винагороду «вирішити питання» із перевіркою. Підприємцям розповідають про якусь перевірку з Києва, на яку і необхідні кошти.

Злочинна схема не нова. Шахраї телефонують з мобільного 095-641-13-65, а для контактів залишають ніби – то номер мобільного телефону начальника інспекції: 066-052-60-23.

Керівництво Чернівецької ОДПІ вкрай стурбоване тривожними сигналами підприємців нашого міста, на які просто не можливо не звернути уваги. Адже аферисти не припиняють своєї злочинної діяльності та продовжують тероризувати платників.

Звертаємося до чернівчан із проханням повідомляти про випадки вимагання грошових коштів, або вчинення інших неправомірних дій, відділ внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернівецькій області за тел.:54-56-17.

Нагадуємо, що за вказані протиправні дії передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством.

Сподіваємось, що обачність представників чернівецького бізнесу й зусилля правоохоронних органів не дозволять шахраям збагачуватись у незаконний спосіб.

peredplata