Міський голова не може звільнити головного лікаря стоматполіклініки

Міський голова не може звільнити головного лікаря стоматполіклінікиУ день звільнення головний лікар Володимир Струк відкрив лікарняний

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук вважає, що головний лікар комунальної медичної установи «Міська стоматологічна поліклініка» Володимир Струк будь-якою ціною прагне втриматися в кріслі. Річ у тім, що 2 березня пана Струка було ознайомлено із наказом про звільнення його з посади. І того ж таки дня він відкрив лікарняний. Випадковим такий «збіг» вочевидь не виглядає, але стати формальною підставою для скасування згаданого наказу може. Хоча в мерії таки наполягають на звільненні Струка у зв’язку зі зловживанням головним лікарем своїм службовим становищем. До слова, прокуратурою Чернівців відкрито адміністративне провадження за фактом корупційних діянь вказаної особи.
– У мене достатньо підстав сказати, що з цією людиною я працювати не буду і зроблю все, щоб він не працював керівником, – заявив мер. – Яким би не було рішення суду в його справі, для мене це нічого не змінить.
А тим часом міський голова розпорядження про звільнення Струка скасував – до закінчення лікарняного, а також відсторонив його від виконання повноважень до завершення розгляду справи про корупцію.

peredplata