Чернівецька місцева прокуратура готує апеляційну скаргу щодо керівника КМУ «Міська стоматологічна поліклініка»

Чернівецька місцева прокуратура не погоджується з ухвалою суду в адміністративній справі відносно керівника КМУ «Міська стоматологічна поліклініка» та готує апеляційну скаргу

Шевченківський районний суд м. Чернівці, розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу про вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.ч.1,2 ст. 172-7КУпАП відносно керівника КМУ « Міська стоматологічна поліклініка», постановив закрити провадження у зв’язку з відсутністю в діях вказаного посадовця складу адміністративного правопорушення.

Прокуратура категорично не погоджується з даним рішенням та готує апеляційну скаргу.

Нагадаємо, що 15 березня 2016 року Чернівецькою місцевою прокуратурою складено протокол про адміністративне правопорушення, пов\’язане з корупцією (неповідомлення про наявність реального конфлікту інтересів та прийняття рішення в його умовах) стосовно керівника комунальної медичної установи \”Міська стоматологічна поліклініка.\”

Посадовець передав в оренду належне йому на праві власності приміщення одному із ТзОВ, де працює його дружина. Незважаючи на наявність приватного інтересу у взаємовідносинах з даним товариством, упродовж 2015 року керівник укладав договори з вказаною фірмою про постачання виробів медичного призначення для Міської стоматологічної поліклініки на загальну суму понад 1 млн. грн., не повідомивши про це Чернівецьку міську раду.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata