В Чернівцях впланують підвищити ціни на проїзд в громадському транспорті

В Чернівцях впланують підвищити ціни на проїзд в громадському транспортіДля вивчення цього питання при міській раді ствоено спеціальну робочу групу

Робоча група, яку очолив мер міста Олексій Каспрук вивчатиме питання організації перевезення пільгової категорії громадян та підвищення вартості проїзду транспортом загального користування. До групи увійшли керівники фірм-перевізників, працівники структурних підрозділів міської ради, депутати міської ради, радники міського голови, представники громадськості.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради, робочій групі доручено до 11 квітня 2106 року надати пропозиції щодо питання організації перевезення пільгової категорії громадян та підвищення вартості проїзду транспортом загального користування.

Нагадаємо, що мова про підвищення цін на громадський транспорт ведеться вже давно. Підвищення стосуватиметься, вочевидь, цін на увесь громадський транспорт: міський голова неодноразово наголошував на подорожченні електроенергії, що безпосередньо стосується проїзду в тролейбусах, автомобільні перевізники в свою Чергу обурені тим, що з подорожчанням палива в сусідніх містах ціни вже підвищили, а Чернівці досі пасуть зайвих.

peredplata