В Чернівцях був відзначений власник 50-тисячної пенсійної картки

Днями в Чернівцях був визначений власник 50-тисячної пенсійної картки ПриватБанку в області. Ювілейним клієнтом стала чернівчанка Марія Галузінська, заслужений педагог краю. Для відзначення ювілярки ПриватБанк запросив пані Марію Георгіївну до Центрального відділення, де керуючий Чернівецькою філією Євген Маховіков привітав ювіляршу та вручив подарунки.

“Коли випадковим чином, з тисяч людей, обирають тебе – ти дякуєш долі, – поділилася своїми враженнями пані Марія. – Раніше я ніколи нічого не вигравала, тому для мене це було приємним шоком. З ПриватБанком я співпрацюю багато років, і вибір саме цього банку для виплати пенсії – це мій абсолютно свідомий та послідовний вибір. Я дякую всім працівникам за подарунки та позитивні емоції”.

“Ми завжди намагаємося якось відзначити знакові для нас дати та цифри, – каже керуючий філією ПриватБанку в Чернівцях Євген Маховіков. – Сьогодні я з гордістю можу сказати, що 50 тисяч пенсіонерів Буковини отримують пенсії саме в ПриватБанку, і ця цифра дійсно вражає. Я хотів би подякувати за довіру кожному нашому клієнту, також дякую керівникам та працівникам пенсійних фондів області за багаторічну співпрацю. ПриватБанк і надалі буде своїми інноваціями зміцнювати банківську систему країни та розвиватися на благо всіх українців”.

Відзначення ювілейного клієнта співпало з початком нової пенсійної акції від ПриватБанку. З 1 квітня до 1 серпня 2016 року клієнти, які отримують пенсію в ПриватБанку, візьмуть участь у розіграші, переможці якого цілий рік будуть отримувати другу пенсію від ПриватБанку. Для участі потрібно зареєструватися в акції одним з способів: на спеціальному сайті www.pb.ua/pensija, в Приват24, в банкоматі або надіславши SMS із текстом 6345 на номер 3777.

На сьогодні, переваги обслуговування в найбільшому банку України відчувають на собі 3 млн українців, які отримують свої пенсії саме через ПриватБанк. На Буковині ПриватБанку довірили свою пенсію близько 25% клієнтів, які отримують свою пенсію на картку, а це вже більше 50 тис. клієнтів. За минулий рік буковинці відкрили в ПриватБанку понад 4 тис. нових пенсійних рахунків.

Для пенсіонерів в ПриватБанку діють пільгові тарифи та додаткові безкоштовні сервіси. Так, пенсіонери в ПриватБанку мають можливість отримувати додатковий дохід у вигляді відсотків на залишок на картці (10% річних), сплачувати комунальні платежі до 2 000 грн на місяць без комісії, є можливість оформити спеціальний депозитний вклад \”Стандарт безподатковий\” (відсотки за даним депозитом не оподатковуються). Також, власникам карток для пенсійних виплат доступні стандартні сервіси ПриватБанку – накопичення до 20% бонусів при оплаті товарів в торгових точках Бонус Плюс (аптеки, магазини, кафе та ресторани), безкоштовне SMS-інформування про стан рахунку і рух коштів по ньому та 0% комісії при знятті коштів не тільки в банкоматах ПриватБанку, а і в банкоматах будь-якого банку України.

ПриватБанк нагадує, що вибір банку зі списку тих, що пройшли конкурс на право виплат Пенсійного фонду, є особистою справою пенсіонера, і цей вибір має бути виключно добровільним.

peredplata