CROSSHILL – сучасний running у маленькому українському місті Чернівці

Всю правду про біг у Чернівцях журналістам розкажуть на прес-конференції, яка відбудеться 26 квітня об 11 годині. Місце проведення стадіон Буковина. Центральний вхід на поле. Бажаний дрес-код – спортивне взуття.

22 травня 2016 року у Чернівцях відбудеться другий щорічний Напівмарафон CROSSHILL – 2016. Організаторами заходу є рекламне агенство “АСС”.
Цього року організатори пропонують чотири дистанції для забігу – 2, 5, 10 і 21 км. А також для маленьких спортсменів – забіги на 100, 500 та 1000 метрів. Забіг на 2 кілометри – благодійний. Гроші перерахують у пологовий будинок №2 м.Чернівці для придбання обладнання для недоношених діток.
Цьогоріч організатори збільшили призовий фонд в 2,5 рази і він складає 23 000 грн.
Реєстрація на Напівмарафон CROSSHILL – 2016 триває до 21 травня на сайті: athletic-events.com. Також у CROSSHILL з’явився власний сайт – crosshill.com.ua, де є уся інформація для учасників, положення та умови напівмарафону, а також зручне перепосилання на сайт реєстрації.

Старт забігу 22 травня о 10 годині з Соборної площі. Організатори Напівмарафону CROSSHILL – 2016 забезпечують учасників стартовими номерами, індивідуальними чіпами для фіксації результату, водою, медичною підтримкою, драйвовою музикою, хорошим настроєм, а також сувенірами і медалями. Карти з маршрутами розміщені на офіційній сторінці в мережі Facebook та на нашому сайті crosshill.com.ua.

peredplata