Рятувальники завітали до дитячого садочка №41, що в Чернівцях

Рятувальники завітали до дитячого садочка №41, що в Чернівцях Навчальні заклади Чернівецької області приймають активну участь у проведені Тижня знань безпеки життєдіяльності. Так, наприклад, 21 квітня вихователі та вихованці дошкільного навчального закладу № 41 «Пізнайко» обласного центру, що знаходиться на вул. Полєтаєва у Чернівцях, підготували виставу на тему дотримання правил безпеки «Семеро козенят». На свято були запрошені сім\’ї дітей та працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області.
Під час вистави дітки в образі казкових персонажів намагалися відобразити ті небезпеки, які оточують нас в повсякденному житті та що може статися, якщо маленькі дітки залишаються вдома самі. По завершенню вистави, працівники Управління ДСНС подякували діткам та їхнім вихователям за чудово підготовлену виставу та ще раз нагадали всім присутнім про важливість повсякденного дотримання правил безпеки життєдіяльності. Також рятувальники звернулися до батьків із проханням не залишати дітей без нагляду, оскільки саме в такі моменти стається значна частина нещасних випадків із дітьми.
Також свої театральні здібності продемонстрували маленькі вихованці ДНЗ № 45 Чернівців, який знаходиться в обласному центрі на вул. Героїв Майдану. У театральній постановці «Хай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває» маленькі вихованці дитячого садочку нагадали Бабі-Язі правила пожежної безпеки, щоб не спричинити пожежі у своїй оселі.
В свою чергу, працівники Управління ДСНС також підготувалися до зустрічі: до закладу прибув пожежно-рятувальний автомобіль, що стало справжньою несподіванкою для маленьких вихованців закладу. Рятувальники продемонстрували діткам спецтехніку та обладнання, якими працівники пожежно-рятувальних підрозділів користуються при ліквідації пожеж, наданні допомоги у разі дорожньо-транспортних пригод, розбиранні завалів та різних надзвичайних подій, де потрібна допомога людям. Під час зустрічі дітям також не забули нагадати і про правила пожежної безпеки. Найбільше задоволення малеча отримала тоді, коли рятувальники подали воду з пожежного рукава, щоб ліквідувати умовну пожежу.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata