Юних чернівчан закликають до створення дитячого прапора міста

Конкурс дитячого малюнку “МІСТО МОЄЇ МРІЇ” у рамках заходів до Дня захисту дітей оголошується у Чернівцях за ініціативи міського голови Олексія Каспрука та ГО “Волонтерський рух Буковини”.
До участі у конкурсі запрошуються юні чернівчани, які бажають створити прапор міста, який буде піднято над Ратушею Чернівців до Дня захисту дітей.
Тематика конкурсу: місто Чернівці, його символіка та традиції очима дітей, мрії та бажання маленьких чернівчан! Термін проведення конкурсу: 17 травня – 25 травня.
До складу журі конкурсу входять Олексій Каспрук, Христя Венгринюк, Жменя Грицку, Лідія Акім Ізумруд, Ната Скардіккьо. Переможців конкурсу визначатимуть у два тура. У першому турі п’ять найкращих малюнків визначає журі, у другому турі переможця конкурсу буде визначено шляхом он-лайн голосування в соцмережах.
За ескізом малюнка-переможця буде виготовлено прапор, який буде піднято над Ратушею до Дня заходу дітей.
Малюнки на конкурс приймаються щоденно у офісі ГО “Волонтерський рух Буковини” – Центральна площа, 9 (будні дні, 09:00-18:00) Додаткова інформація та перебіг голосування у групі: www.facebook.com/groups/vrbukoviny Тел. для довідок – 095 6058054

peredplata