Буковинці вийшли на мітинг з підтримки Всеукраїнської акції \”Ні – корупції\”, покликаної врятувати Україну ВІДЕО

Буковинці вийшли на мітинг з підтримки Всеукраїнської акції \"Ні - корупції\", покликаної врятувати Україну                            ВІДЕО

Група небайдужих буковинців вийшла до пам’ятника Т. Г. Шевченку в Чернівцях, аби підтримати всеукраїнську акцію «Ні – корупції». Причиною повстання стала активна підготовка виборів на окупованих територіях. У Донецькій та Луганській областях готують депутатів, котрі засідатимуть у верховній раді.
Не виключено, що скоро нардепами стануть військові злочинці та зрадники України Плотницький і Захарченко. Влада бреше, що ніяких виборів не готує. Тільки тоді, коли будуть зачищені від російських військ і проросійських терористів окуповані території, коли будуть поновлені кордони України, тоді можна проводити вибори на Донбасі. Інакше у верховній раді сидітимуть відверті вороги українського народу.
У Чернівцях до пам’ятника Шевченку прийшли воїни АТО, волонтери, журналісти…
Ось що розповідає голова Чернівецької організації воїнів АТО Колосюк:

Під час акції на Центральній площі виникло якесь непорозуміння. До Шевченка під’їхало авто з водою та висувною драбиною. Працівники комунального господарства заявили, що їх прислали помити пам’ятник. Хоча Шевченко був чистим, адже кілька тижнів у місті падали чисті дощі.

Буковинці вийшли на мітинг з підтримки Всеукраїнської акції \"Ні - корупції\", покликаної врятувати Україну                            ВІДЕО

Хто хотів зірвати акцію небайдужих людей? Час покаже.

peredplata