ПОНАД 60 ВИДІВ СІЯНЦІВ ТА САДЖАНЦІВ ДЕРЕВ І КУЩІВ РЕАЛІЗУЄ ОРШІВСЬКИЙ РОЗСАДНИК

Для забезпечення держлісгоспу якісним посадковим матеріалом в 1980 році в кв.12 Кіцманського лісництва було створено базисний розсадник загальною площею 24,0 га. в якому посівне відділення складає 4 га., шкільне відділення 13 га , маточне відділення 1,1га.

ПОНАД 60 ВИДІВ СІЯНЦІВ ТА САДЖАНЦІВ ДЕРЕВ І КУЩІВ РЕАЛІЗУЄ ОРШІВСЬКИЙ РОЗСАДНИК

Розсадник розташований в Північно-Західній частині Кіцманського району Чернівецької області в селі Оршівці на відстані 3 км від траси Чернівці- Снятин та 36 км. від міста Чернівці інформує ДП «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ЛІСГОСП».

В геоморфологічному відношенні базисний розсадник розташований в районі Прутсько-Дністровського міжріччя, на висоті 200м.над рівнем моря.
Щорічно на розсаднику вирощується 450-550 тис.шт. сіянців основних лісоутворючих порід , крім цього 60-70 тис. шт. стандартних саджанців декоративних порід.

На маточній плантації росте 20 видів декоративних порід (9 видів туй, 2 види кипарисовиків, 3 види ялівя, 5 видів кущів), щорічно асортимент декоративних порід поповнюється. Так в цьому році почали вирощувати 3 види Магнолії (трипелюсткова, оберненояйцевидна, Суланжа), Гібіскус сірійський, Ялина канадська, гортензія біла та рожева, 10 видів грунтовопокривних квітів.

На території розсадника розміщені теплиці загальною площею 220 кв.м. де щорічно закладається 60-70 тис.живців декоративних порід.

Починаючи з 1999 на розсаднику вирощується цінний інтродуцент-Модрина європейська.

Сьогодні Оршівський розсадник активно реалізує свою продукцію підприємствам та фізичним особам.

Увазі покупців пропонуємо:
1. Дейція
2. Самшит
3. Туя вересковидна золотиста
4. Туя вересковидна
5. Туя західна еліпсовидна
6. Туя західна колоновидна
7. Туя західна куляста
8. Туя Розенталя
9. Ялина голуба
10. Ялівець козацький

Довідка за телефоном 0504345695

peredplata