Ігрова приставка Sony PSP 3008. Компактна версія і точка

З моменту першої появи на ринку ігрової консолі SonyPlayStation безліч геймерів днями і ночами мріяли про день, коли так полюбилася їм приставка постане перед ними в іпостасі компактного (читати – транспортабельного) пристрою.

І ось через декілька років, а якщо бути точніше – у вересні 2005 року, мініатюрну ігрову консоль побачили європейські і австралійські геймери. Природно, що в країнах колишнього СРСР ігрова приставка PSP 3008 з\’явилася значно пізніше. Але зараз не про це, а про самому пристрої.

Як було сказано вище, ігрова приставка PSP 3008 є компактним пристроєм, що має габарити 169.4 x 18.6 x 71.4 міліметрів при вазі 189 грамів. Вона настільки мала, що не обтяжить користувача при її транспортуванні. Позитивною рисою девайса є наявність у коробці з пристроєм адаптера змінного струму, який працює від мереж 100В – 240В з частотою 50/60 Гц. Іншими словами, навіть перебуваючи в закордонну поїздку, власник пристрою може насолоджуватися улюбленими іграми.

На лицьовій панелі консолі знаходиться широкоформатний екран (співвідношення сторін 16:9), що підтримує роздільну здатність 480 x 272 пікселів. Екран виконаний із застосуванням технології TFT і може похвалитися діагоналлю 4,3 дюйми (110 міліметрів). LCD-підсвічування забезпечує якісне відображення зображення навіть в умовах яскравого освітлення.

По краях дисплея розміщуються кнопки управління, візуально нагадують звичні плейстейшновские джойстики. Так що зі звиканням до нового пристрою у досвідченого геймера не виникне ніяких ускладнень. На тильній стороні девайса знайшов своє місце оптичний привід UMD. Крім ігор, дисковод дозволяє відтворювати мультимедійні оптичні носії інформації відповідного формату.

Верхній і нижній торці ігрової приставки віддані під комунікаційні інтерфейси, такі як: порт USB (міні-B), DC OUT, DC IN 5V, вхід для навушників, аналоговий відеовихід і кард-ридерMemoryStickDuo.

Але і це далеко не повний перелік можливостей, якими бравує ігрова приставка PSP 3. Вбудований бездротовий інтерфейс Wi-Fi IEEE 802.11b підтримує режими Infrastructure і AdHoc, що дозволяє об\’єднати в єдину мережу до 16 штук ігрових консолей PSP.

Увазі турботливих батьків, стурбованих інтелектуальним і моральним вихованням своїх \”квітів життя\” – дітей, пропонуємо наступну інформацію: в консолі передбачена функція ParentalControl, що дозволяє здійснювати батьківський контроль.

На закінчення дані для зацікавлених майбутніх користувачів: купити ігрову приставку PSP 3008 ви можете навіть через мережу Інтернет. Для цього достатньо знайти добре зарекомендував себе інтернет-магазин побутової техніки в Києві або в іншому регіоні України. Бажаємо вам яскравих і незабутніх емоцій, дорогі геймери!
Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata