Ігрова приставка Microsoft Xbox 360. По стопах лідерів

Ігрова приставка Microsoft Xbox 360 була анонсована 14 червня 2010 року на виставці Е3. У той же день розпочалався активний продаж цих пристроїв.

З моменту виходу в світ першої версії ігрової консолі минуло лише п\’ять років. За цей час приставка встигла зарекомендувати себе з найкращого боку. Крім того, вона увійшла до списку 25 найкращих ігрових пристроїв, зайнявши в ньому почесне шосте місце. Оновлена версія консолі отримала не тільки покращений дизайн, але і додаткові технічні можливості. У цій статті ми з ними детально познайомимося.

Отже, приставку Xbox 360 відрізняється від аналогів в першу чергу дизайном. Досвідчений геймерський очей без праці дізнається консоль серед безлічі подібних пристроїв по характерному ввігнутого корпусу. Ігрові приставки лінійки в оновленому варіанті мають габарити 258 x 83 x 309 мм і вага в 3.5 кілограма. Погодьтеся, що стаціонарне пристрій не має важити менше, адже воно не призначене для транспортування. Крім того, консолі Microsoft Xbox 360 можуть порадувати користувачів різноманітними колірними рішеннями.

Заглянувши всередину девайса можна зрозуміти, чому багато геймери порівнюють приставку з комп\’ютером. У ній є повний набір комплектуючих, властиві звичайному ПК. Єдина відмінність – це ігрова спрямованість пристрою, яка виражається в підвищеної продуктивності окремих модулів. Так, процесор, який є дітищем компанії IBM, порадує користувачів своєї трехъядерностью. Тактова частота мікросхеми Power PC моделей склала 3.2 ГГц. Відеоадаптер представлений графічним процесором C1/Xenos з 10 Мб виділеної пам\’яті (виробництва компанії ATI). Не обійшлося і без оперативної пам\’яті. Її в Xbox 360 ні багато ні мало 512 Мб. Варто відзначити, що даний обсяг ОЗП використовують в своїх потребах обидва процесора: як центрального, так і графічний.

У новій версії приставки користувач отримав можливість проводити установку ігрового ПОна жорсткий диск, обсяг якого становить 250 Гб. Це в значній мірі збільшило швидкість завантаження гри. Але, незважаючи на можливість установки ігор, з метою підтвердження автентичності програмного забезпечення консоль запитує справжній диск.

Завершують схожість ігрової приставки з ПК інтерфейси, серед яких є три порти USB 2.0, AV-вихід, HDMI вихід, а також модуль бездротового зв\’язку Wi-Fi 802.11a/b/g і мережний адаптер Ethernet.

Природно, придбати ігрову приставку MicrosoftXbox 360 геймер може за допомогою мережі Інтернет, оформивши замовлення через інтернет-магазин побутової техніки в Харкові, Києві, Дніпропетровську, а також в інших містах нашої неосяжної батьківщини.
Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata