Опис LCD-телевізорів LG: якість – перш за все!

Телевізори LG прийнято вважати одними з кращих на ринку телевізорів. Пропоновані даною компанією LCD-телевізори мають сучасний привабливий дизайн і використовують всі сучасні популярні технології.

Виробник пропонує своїм покупцям найрізноманітніші технічні рішення, враховуючи всі побажання і можливості клієнтів. Технічні характеристики, можливості і ціна – ось те, що гармонійно поєднують в собі фірмові панелі цього бренду.
Якщо ви бажаєте бути задоволеними своїм придбанням на 100%, отримати задоволення від зробленої покупки, насолодитися самим процесом вибору і прийнятною ціною, то \”элджишки\” будуть виявляться хорошим для вас рішення.

Перевагою компанії є надання високоякісної продукції за помірною ціною. А вибрати у виробника справді є з чого: його девайси представлені досить широкою лінійкою з \”смачним\” модельним рядом, що характеризуються різними варіантами оформлення, функціями і величиною діагоналі. Як правило, девайси мають комплектацію TruMotion і TruSurround, що істотно впливає на динаміку звучання техніки. Такі пропозиції дадуть вам можливість відчути себе реальним учасником того, що відбувається на екрані. Так, фірмові телевізори дозволять зробити ваш відпочинок і перегляд таким, щоб він приносив максимальне задоволення і комфорт. І це є основним завданням компанії LG. Нижче ви зможете побачити опис самих яскравих моделей виробника. Поїхали!

Телевізори LG 32LV571S, що мають диагональ 32 дюйма, відрізняються хорошими технічними характеристиками: високим дозволом, широкоформатним екраном. Висока динамічна контрастність дає яскравість кольорів і чіткість зображення.
Дана модель також відрізняється присутністю прогресивної розгортки, мінімальним часом відгуку 2.6 мс, підтримкою HDTV, стереозвуком, виходом в Інтернет, можливістю запису відео на usb накопичувач, підтримкою таких форматів як MP3, MPEG4, Xvid і пр., великим числом вбудованих інтерфейсів.

Дані моделі відрізняються елегантним дизайном корпусу з витонченими округленнями, підтримкою дозволу 1080р, технологією кадрової розгортки 100 Гц, зручними настройками зображення і наявністю мультимедійних функцій. Крім того, у них є чотири HDMI-порту, вбудований порт USB, порт RS 232-для повної інтеграції в аудіо і відеосистему, наявність пари передустановок, позначені як \”ISF\”, що дозволяють відкалібрувати девайси відповідно до вимог Imaging Science Foundation.
Важливо помітити, що телевізори LH5000 з великими діагоналями екрану оснащені технологією Scanning Backlight, призначеної для поліпшення динамічної контрастності.

Телевізори нового покоління LG LH7000

Панелі LH7000 по дизайну впізнавані: красиві і витончені.
Набір інтерфейсів моделей цілком пристойний як для сучасних lcd-телевізорів. Вбудований радіоприймач, заразний в стандартному FM-діапазоні, підтримка контейнера DivX HD, що дозволяє безпосередньо, через USB, підключати жорсткий диск – і дивитися на телевізорі фільми \”без посередників\”, комунікаційний модуль bluetooth 2.0, що дозволяє безпосередньо використовувати разом з телевізором бездротові навушники, а також передавати з мобільних пристроїв музику і картинки. Є в наявності моделей цієї лінійки вбудований DVB-T тюнер, за допомогою якого можна приймати сигнал цифрового телебачення.

У звуковому оснащенні застосовуються технології LH7000: Dolby Digital Decoder, SRS TruSurround XT, Clear Voice 2.
LCD-телевізори LG LH7000 досить гарні, причому як за споживчими характеристиками, так і по поєднанню ціна-якість.
Отже. Всі телевізори LCD панелі LG характеризуються високою якістю зображення і об\’ємним звуком. Маючи оптимальне співвідношення ціни/якості, вони можуть бути рекомендовані кожному з вас: і естетові, яка цінує дизайн, і просунутого користувача, гонящемуся за новими технологіями.
Джерело Інтернет-магазин АЛЛО

peredplata