Минулої доби на Буковині під час пожеж загинуло двоє людей

Минулої доби на Буковині під час пожеж загинуло двоє людейПротягом доби в Чернівецькій області на пожежах загинуло двоє людей.
В с. Ванчиківці Новоселицького району горів житловий будинок, який належав місцевій жительці 1937 року народження. Загорання виникло близько другої ночі. Пожежу помітив сусід вже тоді, коли вогонь поширився майже на всю будівлю. Він відразу зателефонував до народної служби порятунку 101. На місце події був направлений пожежно-рятувальний підрозділ м. Новоселиця. Рятувальники МНС, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення і виявили тіло пенсіонерки. На жаль, допомогти людині вже не було змоги. Бійці МНС локалізували пожежу за короткий проміжок часу, а в подальшому і ліквідували її. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється.
В с. Ожево Сокирянського району виникла пожежа в житловому будинку місцевої жительки 1920 року народження. Пожежу помітила дочка домовласниці, яка прийшла відвідати матір. На місце пожежі відразу було направлено два пожежно-рятувальні підрозділи. Вогнеборці виявили у одній із кімнат тіло пенсіонерки вже без ознак життя. За оперативною інформацією, як повідомляє Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС в Чернівецькій області
до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
В с. Мигово Вижницького району над ранок виникла пожежа в житловому будинку. На момент виникнення пожежі, в будинку перебували дев’ятеро людей. Загорання виникло внаслідок короткого замкнення електромережі. Люди помітили пожежу і встигли вийти з будівлі до поширення вогню на значну територію. На пожежі травмувався чоловік 1984 року народження, якому медики надали першу допомогу на місці події. Бійці МНС, які прибули за викликом, ліквідували пожежу. Це дозволило врятувати від знищення поруч розташований житловий будинок.

peredplata