На пожежі врятовано людину

На пожежі врятовано людинуВ м. Сторожинець на вул. Сіретській горів житловий будинок місцевої жительки 1929 року народження. Пожежу помітили сусіди, які відразу зателефонували до народної служби порятунку 101. За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ.
За оперативною інформацією, загорання виникло на горищі будівлі, звідки поширилося по всьому будинку. Під час пожежі, в приміщенні знаходилася домовласниця. Її винесли з будівлі і передали медикам. У стані середньої важкості жінку було госпіталізовано до Сторожинецької центральної районної лікарні. Бійці МНС оперативно ліквідували пожежу.
В с. Купка Глибоцького району горів житловий будинок. На пожежу було направлено вогнеборців з смт. Глибока та місцеві пожежні команди сіл Купка та Корчівці. Вогонь знищив перекриття та покриття будівлі. Оперативні дії рятувальників МНС дозволили врятувати від знищення дві будівлі.. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюються. Загиблих та травмованих немає.
29 січня в м. Чернівці на вул. Маршала Рибалки виникла пожежа в господарській будівлі. За короткий проміжок часу на пожежу прибули два пожежно-рятувальні підрозділи, які ліквідували її. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють. Постраждалих немає.

peredplata