За власне майно чернівчани сплатили 9 млн. грн. податків

Загалом громадяни протягом пяти місяців перерахували до місцевого бюджету плати за землю, податку на нерухоме майно та транспортного податку 9,0 млн. грн. Найбільше городяни сплатили плати за землю – 8,9 млн. грн., понад 23 тис. грн. транспортного податку та 18 тис. грн. за «квадратні метри».
Чернівецька ОДПІ нагадує громадянам – власникам земельних ділянок, об’єктів нерухомого майна та легкових автомобілів вартістю більше 1 мільйона гривень та датою виготовлення до 5 років, що відповідно до норм Податкового Кодексу України нарахування фізичним особам сум плати за землю, податку на нерухомість та транспорт проводиться фіскальними органами, які видають платникові до 1 липня поточного року документ на сплату податків.
Сплачуються ці майнові податки упродовж 60 днів із дня вручення документа. У 2016 році граничний строк сплати зобов\’язання, вказаного у квитанції – 29 серпня.
Чернівецька ОДПІ запрошує усіх власників вказаних об’єктів оподаткування для звірки інформації про майно у базах даних. Крім того, можна буде завчасно отримати податкове повідомлення-рішення по сплаті податків. Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 54-56-51, 54-60-23, або завітавши до Чернівецької ОДПІ за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А, каб. №№208, 222, 223.

Відділ організації роботи Чернівецької ОДПІ

peredplata