На Буковині лісівники облаштували спортивні майданчики

21 червня на території відпочинкової бази «Будиночок лісника» Мигово-Майдан, Мигівського лісництва, ДП «Берегометське ЛМГ» відкрито два спортивних майданчики – волейбольний та мініфутбольний. Про це повідомляє прес-служба Берегометського ЛМГ.

На урочистому відкритті були присутні жителі Мигово, лісничі, лісівники, до уваги яких відбулися волейбольні змагання.

На Буковині лісівники облаштували спортивні майданчики

Також участь в спортивному святі взяли збірна Вижницької районної адміністрації та ради; збірна ДП «Берегометське ЛМГ» та Мигівське лісництво. Присутні директор підприємства Володимир Фірчук та в.о начальника ЧОУЛМГ Роман Череватий привітали учасників змагань, висловили сподівання про те, що спортивні майданчики будуть слугувати не лише для відпочинку туристів, які також приїхали у цей день з дітворою, і були приємно здивовані таким спортивним дійством, а й для розвитку здорового способу життя лісівників.

На Буковині лісівники облаштували спортивні майданчики

Головний суддя змагань голова ВФСТ «Колос» Віталій Шитрюк, та секретар змагань депутат районної ради, підприємець Василь Гайдук оголосили результати змагань – переможцем вийшла команда Мигівського лісництва. Директор Берегометського лісмисливгоспу Володимир Фірчук вручив їм перехідний кубок.

Голова РДА Руслан Сенчук та голова райради Михало Андрюк щиро подякували організаторам за чудовий активний відпочинок на лісових угіддях і окреслили ряд пропозицій щодо успішного розвитку лісового гірського туризму.

peredplata