На ремонт житлового фонду у Чернівцях виділено 9 мільйонів гривень

За рахунок спеціального фонду міського бюджету – бюджету розвитку на капітальний ремонт житлового фонду у Чернівцях цього року спрямовано 9 мільйонів гривень. Титульний список об’єктів, які ремонтуватимуть за ці кошти, затвердив виконавчий комітет міської ради.

Зокрема, заплановано провести капітальний ремонт в 49-ти житлових будинках ( ремонт покрівель, електромереж, під’їздів, утеплення фасадів та інші роботи). На виконання цих робіт передбачено 5,3 млн. грн. Ще 2,6 млн. грн. становитиме співфінансування мешканців.

В дев’яти будинках буде відремонтовано оголовки, в окремих з них ущільнено димовентканали. На ці роботи передбачено майже 327 тис. грн.

На облаштування двох пандусів до житлових будинків, де проживають чернівчани з особливими потребами, передбачено 40 тис. грн.

На заміну мереж електропостачання в чотирьох житлових будинках виділено 51,4 тис.грн.

Понад 1,4 млн. грн. спрямують на встановлення лічильників обліку тепла в 35-ти житлових будинках. Співфінансування мешканців на ці роботи становитиме 353 тис. грн.

Майже 1,5 млн. грн. буде спрямовано на заміну 11 ліфтів. Ще 211,6 тис. грн. виділено на експертне обстеження ліфтів в 46-ти житлових будинках.

Довідково. Перелік об’єктів житлового фонду, на яких вестимуться ремонтні роботи додається.

peredplata