На Буковину для охорони кордону прибуло понад 100 строковиків

Сьогодні на Буковину прибуло понад сто військовослужбовців строкової служби, які вже від завтра почнуть охороняти державний кордон в межах Чернівецької та Івано-Франківської областей. Близько півтора місяці юнаки пройшли підготовку в навчальних центрах Хмельницької та Черкаської областей.

На Буковину для охорони кордону прибуло понад 100 строковиків

В управлінні Чернівецького прикордонного загону для строковиків провели урочисті заходи з нагоди їхнього прибуття до військової частини. В цей же день усіх новоприбулих військовослужбовців розподілили по підрозділах охорони кордону, де вони продовжать підготовку, а в подальшому приступлять до несення служби. Керівництво Чернівецького загону привітало чергове поповнення у своїх одностроях та побажало гідно продовжувати традиції прикордонної служби.

«Я задоволений, що ми сьогодні прийняли нове поповнення наших рядів. І впевнений, що строковики з честю виконуватимуть свій обов’язок поставлений перед ними державою. Для цього у всіх підрозділах, куди вони сьогодні направляються, створені гідні умови проживання та несення служби», – наголосив начальник Чернівецького прикордонного загону Павло Лисак.

З прибуттям до відділів прикордонної служби хлопці в першу чергу ознайомляться з ділянкою кордону, на якій проходитимуть службу. Поряд з цим, відповідно до прикордонних традицій, кожен військовослужбовець строкової служби отримає зброю, яка буде за ним закріплена, та зелений берет, який підкреслить їх належність до прикордонного відомства – повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

peredplata