Рятувальники Буковини застерігають громадян про небезпеку нехтування правилами безпеки

Рятувальники Буковини застерігають громадян про небезпеку нехтування правилами безпеки Інспекторським складом Управління ДСНС України у Чернівецькій області постійно проводиться профілактична робота з мешканцями краю. Такі попереджувальні заходи мають на меті нагадування людям правил безпеки та запобігання нещасних випадків.
Так, 22 червня фахівці Путильського районного сектору Управління ДСНС здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями села Розтоки Путильського району. До проведення даної роботи також долучилися і представники місцевої сільської ради. Спілкуючись з людьми, рятувальники розповіли про загрозу виникнення пожежі влітку, про небезпеку нехтування правилами безпеки під час відпочинку в лісі. Така увага цьому була приділена на випадково, оскільки значну частину Путильського району займають ліси, тому чимало краян полюбляють проводити свій відпочинок на природі.
Окрім цього, представники рейдових груп нагадали людям і про правила безпечного відпочинку на воді. На території району протікають гірські річки, які є небезпечними для відпочиваючих, якщо не дотримуватися правил безпеки. Також рятувальники звернулися до дорослих і розповіли про важливість постійного нагляду за дітьми, щоб запобігти їхній загибелі та травмування.
«Всього в ході проведення профілактичного рейду рятувальники відвідали понад 30 помешкань та поспілкувалися із більше 100 людьми. Така профілактична робота проводитиметься і надалі», – зазначив начальник Путильського районного сектору Управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Володимир Різак.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata