ПриватБанк на Буковині працюватиме в святкові дні в режимі 24/7

У період святкування Дня Конституції усі сервіси ПриватБанку будуть доступні клієнтам в онлайн режимі 24/7/365. Функціонуватимуть більшість дистанційних сервісів, термінали самообслуговування та банкомати, а надання послуг для клієнтів у відділеннях банку в період святкових днів буде обмежено.

З 25.06.2016 по 28.06.2016 усі відділення ПриватБанку, окрім тих, які за звичним графіком працюють у вихідні, не працюватимуть.

У суботу та неділю 25-26 червня, у вівторок 28 червня в Чернівцях у звичному режимі працюватиме чергове відділення на Калинівському ринку “Супермаркет кредитів”. Понеділок, 27 червня, буде вихідним днем для всіх відділень з переносом робочого дня на суботу 2 липня, коли усі відділення ПриватБанку працюватимуть за скороченим на 1 годину робочим графіком.

Протягом святкових днів без вихідних працюватиме сервіс Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, за допомогою яких можна буде оплатити рахунок, купити квиток на транспорт, отримати чи відправити переказ, поповнити депозитний рахунок чи рахунок мобільного оператора та здійснити інші послуги. Скористатися популярними послугами та сервісами (перекази, платежі, погашення кредитів та інше) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті.

peredplata