Двоє буковинців на собі намагались перенести до Румунії ящики з цигарками

В Чернівецькій області продовжуються заходи з посилення охорони ділянки українсько-румунського кордону, які щодня приносять свої результати. Так, за минулу добу прикордонниками Чернівецького загону у двох випадках було затримано 4 осіб, ймовірно причетних до спроби незаконного переміщення контрафактної продукції до Румунії.
Цієї ночі під час перевірки оперативної інформації СБУ про можливу протиправну діяльність поблизу українсько-румунського кордону прикордонниками відділу «Черепківка» було затримано двох осіб без документів, які на собі намагалися перенести 8 ящиків сигарет. Затриманими виявилися 21- та 22-річні мешканці прикордонних сіл. Наразі на хлопців складено адміністративно-процесуальні документи, їм загрожує покарання за порушення прикордонного режиму та спробу порушення кордону. Вилучені тютюнові вироби після повного перерахунку будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.
Нагадаємо, вчора вранці на ділянці відділу «Красноїльськ» також було затримано 2 особи, які намагались переправити 10 ящиків сигарет до сусідньої Румунії. Під час затримання охоронці кордону змушені були здійснити ряд попереджувальних пострілів угору, оскільки порушники намагалися втекти з місця події.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata