Чернівецькі рятувальники проводять рейди в житловому секторі міста

Згідно статистики найбільша кількість пожеж, з року в рік, виникає в житловому секторі і причиною таких загорань найчастіше є людська недбалість, необережне поводження з вогнем.

Так, 21 липня співробітники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС у Чернівецькій області спільно з представниками КЖРЕП № 6 здійснили черговий профілактичний рейд серед жителів міста Чернівці. Фахівці ДСНС, з інформаційними листівками, пройшлися вулицями міста та відвідали квартири громадян. Спілкуючись із населенням, рятувальники розповіли господарям приватних пошекань правила безпечного користування електроприладами, а також відкритим вогнем.

Під час рейду фахівці ДСНС також наголосили на дотриманні правил безпеки під час відпочинку в лісі та біля води. Враховуючи, що наразі тривають літні канікули, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій звернулися до громадян в яких є діти з проханням не залишати своїх малюків без нагляду, постійно розповідати про небезпеку гри з вогнем, а також ні в якому разі не пускати одних до водних об’єктів. Аби люди краще засвоїли інформацію фахівці ДСНС вручили громадянам листівки застережливого змісту.

Чернівецький міський відділ УДСНС

peredplata