«Спритний» буковинець намагався перевезти сигарети до Румунії у паливному баку свого автомобіля

«Спритний» буковинець намагався перевезти сигарети до Румунії у паливному баку свого автомобіля Вчора в пункті пропуску «Порубне» було припинено спробу незаконної переправи тютюнових виробів до сусідньої країни. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Так, близько 18:30 на виїзд з України прибув легковий автомобіль «ROVER 75», за кермом якого був 23-річний буковинець. У правоохоронців виникла підозра щодо можливого перевезення даним автотранспортом заборонених товарів. І не даремно. Адже, під час проведення поглибленого огляду автомобіля прикордонниками спільно із працівниками митниці було виявлено 135 пачок цигарок марки «ROTHMANS», які «спритний» чоловік ретельно запакував у поліетиленові пакети та склеїв їх клейкою стрічкою. Разом із виявленими тютюновими виробами було вилучено і автомобіль, який оцінено у 70 тисяч гривень.
Щодо чоловіка, то на нього співробітниками митного посту складено протокол про порушення митних правил. Його подальшу долю вирішуватиме суд.

peredplata