Чернівчанин, який загинув у зоні АТО, до мобілізації, працював в обласній лікарні швидкої

Чернівчанин, який загинув у зоні АТО, до мобілізації, працював в обласній лікарні швидкої

Віталій Чунтул загинув під час артилерійського обстрілу в зоні АТО
Як раніше писав pogliad.ua, Чернівці втратили ще одного Героя – військовослужбовця Чунтула Віталія Манолійовича, який загинув під час артилерійського обстрілу в зоні АТО, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Народився Віталій Чунтул 8 грудня 1972 року. До мобілізації працював в обласній лікарні швидкої допомоги. Про це повідомляють у Відділі інформації та зв\’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

В зоні антитерористичної операції був оператором-радіотелефоністом розвідувального відділення спостережно-розвідувального взводу в/ч 2803. Загинув 23 липня 2016 при виконанні бойового завдання під Маріуполем.

Співчуття рідним і близьким висловив міський голова Олексій Каспрук: «Неможливо словами передати горе батьків, які втратили єдиного сина. Бойові побратими втратили свого друга і товариша. Чернівчани попрощались вже з багатьма найкращими своїми земляками. Смерть Віталія Чунтула – ще один трагічний день в житті нашого міста. Низький уклін батькам, які виховали сина-Героя. Вічна пам’ять загиблим».

Джерело:https://pogliad.ua/

peredplata