У Чернівцях 27 липня оголошено Днем жалоби. Чернівчани прощаються з Героєм

У Чернівцях 27 липня оголошено Днем жалоби. Чернівчани прощаються з ГероємЗ метою вшанування пам’яті чернівчанина – військовослужбовця Віталія Чунтула, який загинув під час артилерійського обстрілу в зоні АТО під Маріуполем, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, розпорядженням міського голови Олексія Каспрука 27 липня оголошено у Чернівцях Днем жалоби.

На знак скорботи у День жалоби рекомендовано приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, комунальних підприємств і закладів, державних підприємств, установ, організацій, розташованих на території міста.

О 12 годині пам’ять загиблого Героя буде вшановано хвилиною мовчання.

27 липня на території міста рекомендовано обмежити проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства. Місцеві телерадіокомпанії просять утриматися від трансляції у цей день розважальних програм та музики.

Головному управління Національної поліції в Чернівецькій області у День жалоби рекомендовано посилити контроль за дотриманням на території м. Чернівці заборони на використання піротехнічних засобів (феєрверків), яку встановлено до завершення антитерористичної операції.

Прощання з Героєм відбудеться в палаці « Юність Буковини» 27 липня з 09.00 до 10.00. Поховання розпочнеться о 11.30 на кладовищі на вулиці Зеленій.

Схилимо голови у скорботі, запалимо свічі пам’яті, помолимося та шануємо пам’ять Героя, підтримаємо його батьків, рідних, друзів, побратимів.

peredplata