У Чернівцях 5000 тис. квитків придбала УКРПОШТА на \”БУКОВИНСЬКИЙ ЛИСТОПАД-2017\”

«Буковинський листопад» – щорічний фестиваль класичної музики, заснований у 2009 році. Цього року відкриття фестивалю відбудеться 9 і триватиме по 18 листопада у Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка та у залі органної і камерної музики.

У Чернівцях 5000 тис. квитків придбала УКРПОШТА на "БУКОВИНСЬКИЙ ЛИСТОПАД-2017"

У рамках фестивалю до Чернівців з’їдуться музиканти з різних міст та навіть країн. Виступатимуть відомі артисти України: Олена Урдас ( з Одеси), народний артист України Анатолій Баженов, залужена артистка України Катерина Баженова та інш. Неймовірні програми не залишать байдужого жодного глядача. Особливістю цьогорічного фестивалю є те, що на ньому презентуватимуть прем`єри творів, які вперше звучатимуть в Україні, так і світові прем\’єри. Фестиваль не залишить байдужим своїх гостей, до 140-річчя Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка на \”БУКОВИНСЬКОМУ ЛИСТОПАДІ-2017\” звучатимуть різні форми класичної музики: малі форми, окремі солісти, музиканти, ансамблі, дуети, квартети, духові, струнні, великі, камерні оркестри, хори.

У Чернівцях 5000 тис. квитків придбала УКРПОШТА на "БУКОВИНСЬКИЙ ЛИСТОПАД-2017"

Як повідомляють організатори фестивалю, що квитки вже купують. Філія УКРПОШТИ у Чернівцях цього року здивувала, ними придбано 5 тис. квитків. Цінова політика за словами Остапа Савчука, художнього керівника філармонії ,- помірна. Квитки можна придбати від 30 до 120 гривень. Студентам та школярам діятимуть знижки, а от учасники АТО з сім`ями при пре`явленні посвідчення можуть безкоштовно отримати квитки.

Стартуватиме фестиваль з прем\’єри – \”Фуга смерті\”, яка написана сучасною ізраїльською композиторкою Анною Сегал на одну з найвідоміших у світі поезій чернівецького поета Пауля Целана. Фестиваль розпочнеться 9 листопала, а саме в цей день у 1938 році відбулися трагічні події так званої \”Кришталевої ночі\”. І перше виконання \”Фуги смерті\” присвячено цій історичній події.

Закриватимуть «Буковинський листопад- 2017» – концерт академічної хорової капели \”Орея\” Житомирської обласної філармонії.

Дев`ять незабутніх вечорів класичної музики чекає на чернівчан та гостей міста.

У Чернівцях 5000 тис. квитків придбала УКРПОШТА на "БУКОВИНСЬКИЙ ЛИСТОПАД-2017"

peredplata