ДП «Чернівецький лісгосп» обговорили проблеми порушень техніки безпеки з управлінням Держпраці

На базі ДП «Чернівецький лісгосп» відбулося виїзне засідання Чернівецького обласного управління Держпраці.
Після планової перевірки представники управління держпраці зібрали керівництво та співробітників ДП «Чернівецький лісгосп» з метою донести факти виявлених порушень та унеможливити виробничі травми і летальні випадки у майбутньому.
Слід нагадати, у квітні на території одного з лісництв стався нещасний випадок, внаслідок якого помер вальник лісу. Причина смерті – не виконання інструкції з техніки безпеки.
Особливу увагу лісівників управління Держпраці звернуло на те, що у колективі, в якому працює більше ніж 50 чоловік, повинна бути створена служба охорони праці.
Лісівники, в свою, чергу повідомили, що за пів року інженерами з охорони праці було написано 18 приписів, де працівникам вказано на 228 порушень.
В ДП «Чернівецький лісгосп» постійно проводяться навчання для співробітників, витрачено в 2016 році на охорону праці близько 200 тис. грн., – повідомив головний інженер Олександр Малишевський.
Ми беремо до уваги зауваження про порушення, частину з яких виправили у процесі перевірки, і запевняємо, наші лісівники забезпечені спец.одягом, касками, інструментами. Від них вимагали і вимагатимемо лише одне – дотримуватися норм безпеки праці, – сказав директор ДП «Чернівецький лісгосп» Олександр Тимофєєв.

peredplata