Нардеп інспектує стан буковинських доріг

Народний депутат Максим Бурбак поділився своїми враженнями у ФБ станом буковинських доріг:

– Подорожую дорогами Чернівецької області та інспектую їх поточний ремонт. Сьогодні на Вижниччині. Дорога на Вижницю через Вашківці місцями повністю знищена.

Нардеп інспектує стан буковинських доріг

З головою Вижницької РДА завітали до Іспаського гравійного кар\’єру . На власні очі пересвідчився в наявності на парковці підприємства перевантажених фур. Стоять і чекають , щоб поїхати і нищити дороги. На підприємстві добре обізнані з законопроектами 4660 і 4661 (істотне підвищення відповідальності за перевищення вагових норм), які розроблені в співпраці Міністерства інфраструктури та фракції Народного Фронту. Вони підтримують також ці закони, бо це додатковий інструмент в захисті наших доріг.

Нардеп інспектує стан буковинських доріг

Можна мільярди витрачати на ремонти або будівництво доріг, а недобросовісні перевізники та бізнесмени будуть їх безкарно нищити. Впевнений, бізнес-лобі руйнівників дорожньої інфраструктури в Верховній Раді буде подолано.

Нардеп інспектує стан буковинських доріг

Сподіваюсь на підтримку своїх колег-буковинців. Також звернувся до Михайла Ноняка з ДСБТ України стосовно надання мобільного зважувального комплексу для перешкоджання правопорушень з боку перевізників. Спільними зусиллями будемо захищати наші автошляхи.

peredplata