Чернівчани можуть розповісти все про себе, але ми не будемо знати хто це

Чернівчани можуть розповісти все про себе, але ми не будемо знати хто це

Начальник муніципального контактного центру \”15-80\” Уляна Москалюк розповіла, що найчастіше в медичний центр надання психотерапевтичної, психологічної та наркологічної допомоги \”Довіра\” звртаються чоловіки .

Звертаючись з різними проблемами, людям потрібно поговорити , поділитись про наболівше і почути пораду. В середньому це люди від 20 до 40 років.

Багато звернень є також від учасників Ато , адже вони ще не можуть відійти від пережитого стресу, кажуть, що не можуть спокійно спати в в ночі. Консультацію проводять професійні психологи, які проходили чимало тренінгів.

Часто звертаються переселенці, тому що в новому місті , вони нікого й нічого не знають. Сім\’ям важко відійти від пережитого, ми,в свою чергу, допомагаємо як можемо: кажемо куди звернутись з питань проживання, де знайти житло, які центри допомоги знаходяться в Чернівцях.

В загальному в день поступає дуже мало дзвінків, загалом 4-5. В ночі ситуація змінюється і в центр поступає 10-12 дзвінків з опівночі до 5-6 години ранку.

В ценрт \”Довіри\” звертаються різні люди , в тому числі й діти підлітки 15-16 років.

peredplata