Штрафні санкції з РРО не торкнуться більше 300 платників з Чернівців

Час невпинно летить і незабаром настане очікуване 1 липня 2013 року – дата з якої користувачі РРО повинні звітувати дротовими або бездротовими каналами зв\’язку. Саме з 01.07.2013 року до суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції, за неподання до Міндоходів України звітності, пов’язаної із застосуванням РРО, дротовими або бездротовими каналами зв’язку у разі обов’язковості її подання застосовуватимуться фінансові санкції у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.).

Сумлінні платники податків м. Чернівці не чекають спливу відведеного терміну для підготовки до подання електронної РРО – звітності та заздалегідь придбали новий РРО, що створює електронну контрольну стрічку, або дообладнали старий РРО зовнішнім модемом. Наразі кількість таких платників в ДПІ у м. Чернівцях нараховується більше 300, що становить 17,6% від загальної кількості зареєстрованих платників, що використовують РРО.

Решті платникам податків, податківці міста нагадують, що ще є час привести у відповідність із законодавчими нормами реєстратори розрахункових операцій, які використовуюся вами на сьогодні.

Про це повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях.

peredplata