Безкоштовні курси з основ програмування у Чернівцях

Фонд BrainBasket оголошує набір на нові навчальні групи у Чернівцях та ще 24 містах України за проектом Technology Nation, в рамках якого всі охочі можуть пройти безкоштовні курси з програмування.

Навчання проходить у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, та аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі бібліотек та партнерських локацій по всій Україні. Курс розроблено за програмами кращих технологічних університетів світу (Harvard, MIT, Stanford).

Учасниками першої хвилі Technology Nation стали 420 осіб, які пройшли попередній відбір. 25 навчальних груп по всій Україні під керівництвом досвідчених менторів-волонтерів пройшли курс «Основи програмування CS50» від Гарвардського університету.

Зареєструватись можна за посиланням – http://brainbasket.org/technology-nation/

Technology Nation – це всеукраїнський проект, який дозволяє всім охочим безкоштовно отримати комп\’ютерну освіту світового класу та вивчити основи найбільш затребуваних мов програмування. Це дає слухачам хороше підґрунтя для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері. Навчання проходить у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, та аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі бібліотек по всій Україні.

Окрім Адміністрації Президента України програму підтримують компанії «Ciklum», компанія «Майкрософт Україна», компанія «Навігатор» і громадська організація «Вікно можливостей». Також до проекту долучились AMC Bridge, Bakotech, Cogniance, GlobalLogic, HeadHunter, Innovecs, Luxoft, MacPaw, Terrasoft, TheAppSolutions, Корпорація “Галактика” та багато людей, які подарували бібліотекам свою власну техніку.

Дізнатися більше та зареєструватися на програму можна за посиланням – http://brainbasket.org/technology-nation

та на електронну пошту: anna.popova@brainbasket.org

peredplata