Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі на одній з яких травмувалась жінка

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3  пожежі на одній з яких травмувалась жінка

16 серпня в селі Маморниця Герцаївського району сталася пожежа у житловому будинку місцевої мешканки. Загорання трапилося на горищі будівлі.

За попередніми припущеннями причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі на горищі житлового будинку. Пожежу помітили сусіди, які побачили дим, що здіймався з даху будинку та повідомили про це власницю. 28-річна жінка спробувала вилізти на горище, щоб з’ясувати, що трапилося та при цьому отримала опіки шиї та руки.

Сусіди повідомили про пожежу за номером 101. На місце події було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 13 міста Герца та місцеву пожежну команду села Цурень. Вогнеборці за нетривалий час локалізували пожежу не допустивши розповсюдження полум’я. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем пошкоджено покриття будинку та речі домашнього вжитку. Оперативні дії рятувальників дозволили зберегти від знищення житловий будинок. Травмовану жінку з опіками госпіталізовано в лікувальний заклад м. Чернівці.

Ще 2 пожежі виникли в обласному центрі. В обох випадках до пожеж призвело коротке замкнення електромережі. На проспекті Незалежності загорання виникло у електрощитовій в п’ятиповерховому житловому будинку, інша пожежа виникла у житловому будинку по вул. Білгородській. Пожежі були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами м. Чернівці.

Про це поввідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata