Міліція Буковини переведена на посилений варіант несення служби + ПАМ\”ЯТКА

Міліція Буковини переведена на посилений варіант несення служби + ПАМ"ЯТКАУ зв’язку із подіями, які сталися вчора в місті Дніпропетровську та з метою попередження і недопущення вчинення аналогічних випадків на території Буковини, 27 квітня 2012 року весь особовий склад УМВС України в Чернівецькій області переведений на посилений варіант несення служби. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю
УМВС України в Чернівецькій області.

Створений оперативний штаб, який очолює особисто начальник УМВС області генерал-майор міліції Микола Харабара.

З 6 години 28 квітня співробітники райвідділів міліції міста Чернівці та апарату УМВС задіяні для обстеження та профілактичних заходів на території обласного центру. В районних відділах міліції області створені додаткові слідчо-оперативні групи.

Під час інструктажу задіяних міліціонерів керівництвом УМВС області розподілені маршрути для огляду територій масового відвідування громадян, прилеглих до об’єктів транспортної інфраструктури, адміністративних будівель та об’єктів життєзабезпечення, з метою виявлення підозрілих предметів (упаковки, коробки, валізи, сумки тощо), що можуть мати ознаки вибухових пристроїв, отруйних і пожежонебезпечних речовин.

Міліція просить мешканців міста Чернівці та інших населених пунктів області віднестися із розумінням до вищезазначених заходів та виконувати законні вимоги працівників міліції. У разі виявлення підозрілих предметів схожих на вибухові пристрої негайно телефонувати на номер «102».

Рекомендуємо ознайомитись із пам’яткою розробленою УМВС щодо безпеки при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів та ознаки вибухових пристроїв.

Міліція Буковини переведена на посилений варіант несення служби + ПАМ"ЯТКА

Світлини з сайту УМВС в Чернівецькій області

peredplata