Чернівчан запрошують взяти участь у «Буковинській милі»

Чернівчан запрошують взяти участь у «Буковинській милі»

У неділю, 25 вересня, Соборна площа Чернівців традиційно приймає міжнародні змагання «Буковинська миля», у рамках яких відбудеться чемпіонат України з бігу на 1 милю, естафетні змагання серед школярів та масовий забіг для всіх охочих, повідомляє sportbuk.com.

Традиційно перед елітними забігами на 1 милю відбудеться естафета серед шкільних команд (довідки щодо участі: (050) 158-12-01, Володимир Васильович Цуркан) та масовий забіг для всіх охочих на 2 милі (3218 м).

Охочі взяти участь у масовому пробігу (2 милі – 3218 м) можуть не пізніше 23 вересня зареєструватися у електронній формі.
У разі попередньої реєстрації достатньо буде підійти до столика з надписом «Для учасників, які зареєструвалися попередньо», назвати своє прізвище, ім’я і отримати номер. В іншому випадку доведеться ще заповнювати анкету на місці.

Приїжджим учасникам масового забігу «Буковинська миля» – знижка 50% на проживання (для того, щоби скористатися цією пропозицією, треба зареєструватися для участі у забігу не пізніше 19.08.16 і повідомити організаторам про потребу в проживанні – на e-mail: bukovynamile@gmail.com (або у Facebook.com персональне повідомлення – Георгій Мазурашу, Іван Гешко, Андрій Брязкало).

Реєстрація на місці – з 09:30 до 11:00 25.09.16.
Увага! Серед учасників масового забігу будуть розіграні призи – від пам’ятних презентів до велосипедів!

peredplata