Прикордонники на Буковині затримали порушника і 12 ящиків цигарок

Прикордонники на Буковині затримали порушника і 12 ящиків цигарокЗа минулу добу на українсько-румунському кордоні було припинено дві спроби порушення державного рубежу.
Так, вчора ввечері під час перевірки оперативної інформації про можливу протиправну діяльність поблизу кордону з Румунією, прикордонний наряд відділу «Селятин» виявив чотири невідомих пакунки. В кожному з них було по три ящики сигарет, ретельно упакованих та підготовлених до незаконної переправи в сусідню країну. Наразі тривають заходи із пошуку власників виявленого курива. В подальшому, 6 тисяч пачок сигарет марки «Марбле» доставлено до прикордонного підрозділу та після необхідних процедур буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області.
Крім того, вчора на ділянці відділу «Красноїльськ» прикордонники затримали невідомого чоловіка та виявили перерізаний колючий дріт в загороджувальному паркані. Затриманим виявився 24-річний місцевий мешканець. На чоловіка складено протоколи про порушення прикордонного режиму та за спробу порушення державного кордону. Крім того, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції, яка перевірить даний факт на ознаки можливого кримінального правопорушення за статтею ст. 194 ККУ («Умисне знищення або пошкодження майна»).

peredplata